Ervaren belegger

Morevent BV is opgericht in 1992. De huidige portfolio bestaat uit objecten in de Randstad en West Brabant en heeft een omvang van ongeveer 10.000 m2. Morevent beschikt over brede kennis en uitgebreide ervaring en werkt daarnaast nauw samen met gerenommeerde partijen die bijzondere expertise bezitten.

Frans Neutelings

Frans Neutelings

directeur

Frans is afgestudeerd als civiel ingenieur aan de Technische Universiteit Delft en heeft een MBA opleiding afgerond aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit. Frans is gedurende 25 jaar internationaal werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Vanaf 2007 is Frans verantwoordelijk voor het management van Morevent BV.

Mobiel: +31 6 46295142
E-mail: frans.neutelings@morevent.nl

Aad van den Oever

Aad van den Oever

vastgoed beheerder

Aad heeft zowel een bouwkundige als een bedrijfskundige opleiding en is sinds 1975 werkzaam in het beheer van commercieel vastgoed in Nederland, België en Duitsland. Aad heeft diverse functies vervuld bij (institutionele) vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders, adviesbureaus, architecten en aannemers. Hij heeft zodoende kennis en ervaring in alle relevante disciplines. Sinds 2008 is Aad betrokken bij het beheer van het vastgoed van Morevent BV.

Mobiel: +31 6 13518301
E-mail: aad.vandenoever@morevent.nl

Hieronder vindt u een selectie van de partijen waarmee wij in de afgelopen 10 jaar hebben samengewerkt: